Ga naar inhoud
Favorieten 0

Watersportcamping De Bearshoeke

Oudega SWF

Op één van de mooiste plekjes in het Friese merengebied ligt De Bearshoeke, direct aan de Oudegaaster Brekken. Een ideale plek voor watersportliefhebbers en rustzoekers. De camping beschikt over kampeerplekken, blokhutten, safaritenten en vakantiehuisjes.

Op één van de mooiste plekjes in het Friese merengebied ligt De Bearshoeke, direct aan de Oudegaaster Brekken.

Een ideale plek voor watersportliefhebbers en rustzoekers. De camping beschikt over kampeerplekken, blokhutten, safaritenten en vakantiehuisjes aan het water.

Daarnaast zijn er camperplekken en ligplaatsen voor boten aanwezig. Alle plekken hebben een elektra-aansluiting én een prachtig uitzicht over het water of de weilanden.

Het sanitairgebouw met toiletten en douches is onlangs helemaal vernieuwd, hier kun je gratis en onbeperkt gebruik van maken. Ook kun je tegen betaling gebruikmaken van een wasmachine en wasdroger. Er is een receptie, die tevens dienst doet als VVV agentschap, hier kun je alle informatie over de omgeving vinden.   

Voor de kinderen is er een kleinschalig animatie-programma in de zomervakantie. In de zomermaanden vind je direct vooraan op de camping Windsurfschool Skills, waar kinderen en volwassenen kunnen leren windsurfen.

Het dorp Oudega ligt op enkele minuten wandelen. Hier zijn een lokale supermarkt, twee gezellige restaurants, bootverhuur en fietsverhuur gevestigd. Vanuit Oudega kunnen er in iedere richting prachtige fiets-, wandel- en vaartochten gemaakt worden.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Watersportcamping De Bearshoeke

Tsjerkewei 2 a
8614 JD Oudega SWF
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten