Ga naar inhoud
Favorieten 0

RFU- Jachtspecialist

Jirnsum

RFU Jachtspecialist, hét allround-waterrecreatiebedrijf in Jirnsum, hartje Friesland. Vriendelijk aanbevolen voor complete waterrecreatie!

De centraal gelegen jachthaven van RFU Jachtspecialist.nl  is van alle gemakken voorzien, een fijne haven om te verblijven, een rustige plek om te ontspannen, te ontmoeten, om uit te rusten... 

RFU Jachtspecialist, de verhuur van een sloep of Valk én de faciliteiten op het bedrijf maakt het aanbod van waterrecreatie ‘by RFU’ helemaal compleet. En bent u onderweg en heeft u technische ondersteuning of onderhoudswerk aan uw boot nodig? Dan kunt u genieten van de service die verleend kan worden in de ruimste zin van het woord. De mogelijkheden kunt u bekijken op onze website of bezoek ons eenvoudigweg in Jirnsum.

En bént u dan hier in de haven, dan heeft u dé perfecte uitvalsbasis voor wandel- of  fietstochten en de mogelijkheid om met een kleiner vaartuig de nog onbekende kleinere vaarwegen te verkennen. 

Van sloep tot zeegaand motorjacht, van open zeilboot tot kielschepen, RFU is ingericht om ca. 170 schepen in haar jachthaven te laten verblijven. Ruime parkeerplaatsen (evt. binnen), goede stroom- en watervoorzieningen, een WIFI-point en een centraal toiletgebouw met wasmachine en droger maken het geheel af.

Dus als het nu om service, onderhoud of een mooie (lig)plaats gaat... ‘by RFU’ bent u op het juiste adres! Wij ‘ontzorgen’ u! En wat dat betekent? Uw boot het jaar rond op een centrale plek in Friesland, uw boot in conditie én een volledig aanbod tijdens uw eigen verblijf of dat van uw gasten.

Heb je een traditioneel schip en is elektrisch varen voor jou (nog) niet mogelijk? Dan kun je toch groene keuzes maken. Zo kun je op deze locatie blauwe diesel gaan tanken. Die is gemaakt van volledig hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Dit gaat niet ten koste van de voedselketen, omdat de grondstoffen normaal gesproken afval zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan gebruikte frituurolie. Blauwe diesel is CO2 reducerend en is ook emissiearmer dan gewone diesel. De prijs is wel wat hoger, maar motoren lopen zuiniger en stiller op blauwe diesel. En je kunt probleemloos overstappen.

Aantal ligplaatsen:
170
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je RFU- Jachtspecialist

It String 9
9011 TA Jirnsum
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten