Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Easy to Sleep

Lemmer

De gastenkamers van B&B Easy to Sleep bevinden zich in, het reeds verbouwde, souterrain van onze woning in het centrum van Lemmer. De accommodatie ligt op loopafstand van het IJsselmeer.

Bed & Breakfast Easy to Sleep is een luxere B&B in hartje centrum van Lemmer aan het Dok met uitzicht op de Lemstertoer. Smaakvol ingerichte kamers voorzien van koelkast, smart tv, koffiemachine, waterkoker, een heerlijke ruime douche en fijne bedden. Er word veel aandacht geschonken aan, hoe een gast het eerder noemde, een "Koninklijk ontbijt" dat op de kamer geserveerd word. 

Voorzieningen:  Kamer Deluxe (36m2) eigen koelkast, Nespresso koffie, waterkoker, Smart tv, Wi-Fi. Het slaapgedeelte heeft een ruim tweepersoons bed en kledingkast. De badkamer is uitgerust met twee wastafels, een regendouche en een separaat toilet. Buiten heeft deze kamer een eigen terras aan het doorgaande vaarwater. 

Voorzieningen: Kamer Superior (26m2) eigen koekast, Nespresso koffie, waterkoker, Smart tv, Wi-Fi. Het slaapgedeelte heeft twee éénpersoons verstelbare elektrische bedbodems en kledingkast. De badkamer is uitgerust met dubbele wastafel, regendouche en een seperaat toilet. 

Er is voor beide kamers mogelijkheid bij mooi weer buiten te ontbijten.

Gratis openbaar parkeren: U kunt parkeren in de buurt van de accommodatie. Neem hierover contact op met de eigenaar. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Easy to Sleep

Langestreek 1 A
8531 HV Lemmer
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten