Ga naar inhoud
Favorieten 0

Vakantiewoning Elfstedenstate

Easterein

Vakantiewoning in oud kaaspakhuis met knipoog naar Friese Elfsteden

Dit vakantiehuis is gevestigd in een sfeervol monumentaal pand. Via uw eigen ingang komt u in de gezellige woonkamer met zithoek en televisie (Smart TV met Netflix). Het vakantiehuis beschikt over 3 eigentijdse kamers, met ieder een eigen sfeer en stijl. De kamers zijn met een knipoog naar de Friese Elfsteden ingericht. Elke kamer is geschikt voor twee personen en beschikt over een zitje met koffie/thee gelegenheid, toilet en eigen badkamer met verzorgingsproducten. De openslaande deuren geven toegang tot het eigen terras. Buiten geniet u lekker op uw eigen dakterras van een heel mooi uitzicht over idyllisch Easterein!

Ligging
Vakantiewoning De Elfstedenstate is gevestigd in een monumentaal pand in Easterein. Iedere kamer is ingericht in de sfeer van een Elfstedenstad. Elfstedenstate is gelegen in het authentieke dorp Easterein, waar u geniet van de stijlvolle, karakteristieke huizen. Easterein ligt in de buurt van verschillende restaurants en ligt centraal in Friesland tussen de elf steden. U kunt in de omgeving prachtig wandelen, fietsen, het water op en er zijn verschillende activiteiten voor de kinderen te doen. U kunt culturele uitstapjes maken naar Franeker waar het planetarium zit, het Woudagemaal in Lemmer of naar het Jopie Huisman museum in Workum.

Bijzonder aan deze accommodatie
U kunt gebruik maken van de ‘haal en breng-service’, fietsen, en een goed gevulde lunchmand. De Friese Elf Steden: Franeker, Bolsward, Sneek en Leeuwarden zijn op korte fietsafstand! Er is zelfs een gezellig huiskamerrestaurant op 30 meter afstand. U kunt ook (elektrische) fietsen, een sloep of een motorboot huren.

Belangrijk om te weten
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen er handdoeken voor u klaar. U kunt optioneel gebruik maken van de ontbijtservice (tegen betaling).

Groepsgrootte event:
max. 7 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Vakantiewoning Elfstedenstate

Van Eysingaleane 7
8734 GC Easterein
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten