Ga naar inhoud
Favorieten 0

B&B Klassiek - Kamer C

Twijzelerheide

Gezellige B&B kamer inclusief ontbijt

Deze B&B-kamer is geschikt voor 2 personen + 1 kind en beschikt over twee eenpersoonsbedden en een kinderbed. In de kamer is een televisie, wastafel en in de hal is het toilet.

(B&Bklassiek biedt plaats aan voor 6 p. + kind verdeeld over 3 kamers. Deze kunnen per kamer en apart geboekt worden.)

Ligging
B&B Klassiek is gelegen in een honderd jaar oud herenhuis. Je kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de rust en ruimte van de locatie. De B&B is gelegen in Twijzelerheide, een klein dorpje in het noordoosten van Friesland. Twee van de Elfsteden, Dokkum en Leeuwarden, zijn op ca. 15 minuten met de auto te bereiken. In het naastgelegen dorp Zwaagwesteinde (Westereen) kun je boodschappen doen.

Bijzonder aan deze accommodatie
Bij het boeken van een kamer ontvangt u gratis het speciale "DE TOCHT ARRANGEMENT". Geniet van een heerlijke kom Friese snert + roggebrood! Ook is er gratis wifi beschikbaar, gratis parkeergelegenheid, koffie en theefaciliteiten op de kamer.

Belangrijk om te weten
- Ontbijt is standaard inbegrepen bij de kamerprijs en je kunt kiezen uit een continentaal, Engels of vegetarisch ontbijt; - Er is de mogelijk tot mee-eten met 'wat de "pot schaft". Dit kun je voor 17:00 uur doorgeven en kost € 18,50 per persoon; - Heb je kaartjes voor Musical De Tocht en wil je gebruik maken van ons De Tocht arrangement (gratis snert), dan moet je dit als 'extra' aangeven tijdens het boekingsproces.

Groepsgrootte event:
max. 2 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je B&B Klassiek - Kamer C

Bjirkewei 11
9287 LA Twijzelerheide
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten