Ga naar inhoud
Favorieten 0

Het Geschenkenhuis

Balk

Het Geschenkenhuis. De winkel die al sinds 1915 bekend is in Balk en omstreken. Gevestigd in de van Swinderenstraat tegenover ‘het bruggetje’. Een prachtige locatie aan de Luts langs de route van de Elfstedentocht. Het Geschenkenhuis is een zelfstan...

Het Geschenkenhuis.
De winkel die al sinds 1915 bekend is in Balk en omstreken. Gevestigd in de van Swinderenstraat tegenover ‘het bruggetje’. Een prachtige locatie aan de Luts langs de route van de Elfstedentocht. Het Geschenkenhuis is een zelfstandige winkel die onder andere het speelgoed assortiment van Top1Toys voert. De huishoudelijke artikelen en woondecoratie komen deels bij Marskramer vandaan. Maar omdat Het Geschenkenhuis zelfstandig is, wordt er veel meer diversiteit geboden. Zo is er onder andere een grote collectie met leuke en originele Friesland souvenirs. Op de website van Het Geschenkenhuis maakt u kennis met het veelzijdige assortiment. U kunt een kijkje nemen in de winkel door de diverse foto’s te bekijken.

Bij Het Geschenkenhuis helpen wij u graag met het vinden van het juiste product. Als u een vraag heeft over ons assortiment, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op. U kunt ons bellen tijdens openingstijden en mailen kan 24 uur per dag. Tevens houden wij u op de hoogte via facebook en twitter. Wilt u graag iets verstuurd hebben? Ook dat is geen probleem. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij helpen u graag verder.

In Balk kunt u gratis parkeren in de winkelstraat of op de grote parkeerterreinen Rondom het centrum. Deze bevinden zich op loopafstand. Tevens kunt u in het winkelcentrum gebruik maken van gratis Wi-Fi.
Dat is nog eens aangenaam winkelen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Het Geschenkenhuis

van Swinderenstraat 30
8561AR Balk
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten