Ga naar inhoud
Favorieten 0

Er-rol

Leeuwarden

- OOK ONLINE -  Skateshop Er-rol is de enige core skatewinkel in Friesland. Er-rol is in oktober 2008 opgericht door Errol zelf die het grootste deel van zijn leven skate en dat tot op de dag van vandaag nog steeds doet. Er-rol richt...

- OOK ONLINE - 

Skateshop Er-rol is de enige core skatewinkel in Friesland. Er-rol is in oktober 2008 opgericht door Errol zelf die het grootste deel van zijn leven skate en dat tot op de dag van vandaag nog steeds doet. Er-rol richt zich op de dagelijkse skate-industrie en de bijbehorende mode. De winkel profileert zichzelf als een skateboetiek, waardoor het een unieke winkel is die de deuren open heeft staan ​​voor iedereen en items aanbiedt die alleen in dit soort winkels verkrijgbaar zijn.

De winkel biedt je de mogelijkheid om 6 dagen in de week langs te komen, is geopend van maandag tot en met zaterdag en mocht je er niet komen kun je nog vinden wat je zoekt in de online winkel.

De winkel streeft ernaar om zijn unieke collectie continu bij te werken, zowel op de skateboardafdeling als op de mode-sneakerafdeling. Je vindt hier allerlei unieke merken zoals: OBEY, Volcom, DC Shoes, Etnies, Nike SB, Carhartt, Brixton, Dickies, Santa Cruz, Vans, Adidas Skateboarding, RIPNDIP en nog veel meer. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Instagram, Facebook of kijk op onze website.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Er-rol

Voorstreek 49
8911JJ Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten