Ga naar inhoud
Favorieten 0

Aanhaken bij de Open Watersport Weken

Traditiegetrouw wordt het watersportseizoen elk jaar in april geopend. Nu provincie Fryslân, Merk Fryslân en organisaties als VVV Waterland van Friesland het jaarrond watersporten aanjagen is de term ‘opening’ minder passend aan het worden. Toch blijft het goed onder de aandacht brengen van het recreëren op, in en langs het water van groot belang.

Daarom slaan deze en andere partijen de handen ineen om de periode van 1 april tot 15 mei om te dopen tot de Open Watersport Weken. Ondernemers en instanties zetten deze weken voor een of meerdere dagen hun deuren, kajuiten en loodsen open om een kijkje te komen nemen of een watersport te ervaren. Binnen dit initiatief is alle ruimte voor reeds bestaande evenementen en activiteiten die in deze periode plaatsvinden, maar door krachten te bundelen in een eenduidige communicatie verwachten we meer bezoekers aan alle individuele initiatieven te trekken.

Doe je mee?

Doe jij als ondernemer of instantie ook mee en heb je een passend evenement in deze periode? Voer hem dan via de normale weg in, in de database van Friesland. Heb je dit gedaan? Laat ons dan via onderstaand formulier weten dat het gelukt is, dan zorgen we voor zichtbaarheid op de campagnepagina. 

 Hoe eerder je bent met aanmelden, hoe groter de kans dat we je in alle uitingen kunnen meenemen.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.

Heb je wel een evenement, maar deze nog niet aangemeld in de database? - Middels onderstaande opties kun je dit doen