Ga naar inhoud
Favorieten 0

Café de Strohoed

Leeuwarden

Café de Strohoed is een bruin Café in Leeuwarden, waar iedereen welkom is. De relaxte sfeer zorgt ervoor dat iedere leeftijdscategorie zich thuis voelt bij Danny en zijn team.

Doordat de horeca nu gesloten is, wordt deze winter wat zwaarder dan normaal. Daarom heeft Café de Strohoed iets leuks bedacht: het Café de Strohoed survivalpakket! Dit is omdat Café de Strohoed er zeker van wil zijn dat wij allemaal de winter doorkomen. Hartstikke leuk toch?

Er zijn twee verschillende soorten pakketten beschikbaar: een basispakket van vijftig euro en een totaalpakket van honderd euro. Wil je één van deze survival pakketten? Bestellen kan via Facebook, app of mail van Café de Strohoed.

Natuurlijk hopen ze zo snel weer open te kunnen om weer voor ons allemaal klaar te staan

Cafe de Strohoed is een bruin Cafe in Leeuwarden, waar iedereen welkom is. De relaxte sfeer zorgt ervoor dat iedere leeftijdscategorie zich thuis voelt bij Danny en zijn team.

Of je nu een liefhebber bent van Tripel, blond, IPA, portrers of een van de andere biersoorten we hebben voor ieder wat wils. Onze medewerkers helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Hier vind je Café de Strohoed

Eewal 72
8911 GV Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten