Ga naar inhoud
Favorieten 0

Duurzame en ruime vakantiewoning Blue Lodge

Stavoren

De Blue Lodge is een eco-vriendelijke vakantiewoning geschikt voor circa 8 personen met ruime tuin gelegen aan het water van een natuurgebied. Gesitueerd aan de rand van het knusse en waterrijke Elfstedenstadje Stavoren en nabij het IJsselmeer.

Blue it is! Dat is terug te zien in de inrichting van de woning, met blauwe houten dekvloeren en licht blauwe muren. 

In de leefruimte is een open keuken aanwezig, voorzien van een inductiekookplaat, afwasmachine, oven, vriezer, nespresso-apparaat, magnetron en waterkoker. De eethoek heeft een eetbank en losse stoelen. Zowel vanaf de eethoek als vanaf de loungebank kan er naar de TV worden gekeken en is er ook zicht op de sfeervolle houtkachel. In de gehele woning is er WiFi beschikbaar. 

De leefruimte is heerlijk licht mede door de ruime serre die is voorzien van opslaande deuren naar de tuin met vlonder zowel direct achter de woning als aan het water.  Vanaf de vlonder aan het water is er (in de verte) uitzicht op het naastgelegen dorp Warns. 

Het vakantiehuis heeft vier slaapkamers op de verdieping. Twee kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en kledingkast en hebben ieder een klein balkon. Verder is er een slaapkamer met twee losse bedden die desgewenst tegen elkaar kunnen worden geschoven. Tot slot is er op de verdieping een slaapkamer met een stapelbed. Op de verdieping bevindt zich ook een badkamer, met bad, douche, wastafel en toilet. 

Daarnaast is er een kamer op de begane grond met twee losse boxspring bedden in een L-opstelling. Deze kamer is uitermate geschikt voor mensen die geen gebruik wensen te maken van een trap, omdat er beneden ook een badkamer aanwezig is met douche en wastafel. Daarnaast is er op de begane grond een separate toilet. In de (slaap)kamer op de begane grond bevinden zich achter schuifdeuren ook de wasmachine en droger. 

In totaal zijn er dus 10 slaapplekken aanwezig, zelf vinden wij de vakantiewoning echter meer geschikt voor maximaal 8 personen omdat de vakantiewoning geen groepsaccomodatie betreft met een grootkeuken. Bovendien vindt ook niet iedereen het prettig om in een stapelbed te slapen. Dat is bij 8 personen zodoende een keuze. 

De kamer biedt mooi uitzicht op de tuin en het achterliggende water.  Deze (slaap)kamer op de begane grond kan afhankelijk van de groepssamenstelling ook worden gebruikt als bijkeuken/berging. In verband met de breedte van de gang richting de badkamer is de kamer helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel. 

Voor het bergen van bijvoorbeeld fietsen kan gebruik worden gemaakt van het schuurtje aan de voorzijde van de woning. Hier is ook het hout te vinden voor het stoken van de houtkachel. 

De slaapkamers en hun indeling maakt de Blue Lodge uitermate geschikt voor twee of grote gezinnen al dan niet met grootouders (kamer beneden). Of voor bijvoorbeeld drie of vier stellen die houden van een rustige en natuurlijk omgeving. De Blue Lodge wordt vanwege de ligging niet verhuurd aan jongeren en is niet geschikt voor (tuin) feesten.

De zonnige, ruime en besloten achtertuin (perceeloppervlak 500m2)  is bereikbaar via de woonkamer en via de rechter zijtuin. Hier is ook een trampoline (gebruik op eigen risico) en BBQ aanwezig. Zwemmen kan bij het nabij gelegen zwemstrandje aan het IJsselmeer. 

De Blue lodge beschikt over drie parkeerplekken direct bij de vakantiewoning. Eventuele overige auto's kunnen op de algemene parkeerplek worden geparkeerd, direct na de afslag richting de 'Leguanen van Stavoren'. 

Accommodatietype:
Huisje van hout
Aantal slaapkamers:
5 slaapkamers
Groepsgrootte event:
max. 8 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Duurzame en ruime vakantiewoning Blue Lodge

Middelweg 37
8715 EV Stavoren
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten