Ga naar inhoud
Favorieten 0

Fotografie-excursie De Lytse Mear (12+)

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Earnewald

Ben jij een liefhebber van natuur en fotografie? Wij hebben een superleuke excursie voor jou! Grijp je kans om de schoonheid van de Lytse Mear in Nationaal Park de Alde Feanen op de gevoelige plaat te zetten. De Lytse Mear biedt veel mogelijkheden...

Ben jij een liefhebber van natuur en fotografie? Wij hebben een superleuke excursie voor jou! Grijp je kans om de schoonheid van de Lytse Mear in Nationaal Park de Alde Feanen op de gevoelige plaat te zetten.

De Lytse Mear biedt veel mogelijkheden wat betreft fotografie. Er leven watervogels, zoals de waterral en aalscholver. Deze vogelsoorten zijn misschien niet helemaal te vergelijken met Doutzen Kroes, maar wel erg fotogeniek. Daarnaast vind je er ook verschillende plantensoorten, met in het bijzonder het gesteeld glaskroos. De Lytse Mear is de enige plek in Friesland waar deze soort tot op heden gevonden is. Tevens staan er verschillende palen in het water, waarmee je kan spelen met in- en uitzoomen en weerspiegeling. Vergeet ook niet een mooi vogelvluchtperspectief te schieten vanuit de vogelkijkhut!

Naast de foto's die je als herinnering mee naar huis neemt, leer je van onze gedreven gids over de natuur én fotografie. Ga mee en schiet jouw mooiste natuurplaat!

Interesse? Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00u) via onderstaand formulier. Bij vragen, bel 0511 - 53 96 18 (alleen tijdens kantooruren).

Wanneer:
t/m 16 december 2023
Prijsinformatie:
Vanaf € 2,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Fotografie-excursie De Lytse Mear (12+)

Koaidyk 8 a
9264 TP Earnewald
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten