Ga naar inhoud
Favorieten 0

4 & 10 Mijl van Sneek

Stadhuis Sneek, Sneek

GrootMedia organiseert het hardloopevenement de 4 Mijl van Sneek. Dit jaar ook een 10 Mijl van Sneek ivm wegvallen van de Marathon Sneek.

In 2024 is het alweer de achtste editie van de 4 Mijl van Sneek. Dit is een hardloopevenement van 6,4 kilometer door het prachtige centrum van Sneek. 

Dit jaar gaat het niet alleen maar om de 4 Mijl, maar is er ook nog een extra uitdaging toegevoegd: de 10 mijl-afstand. Het belooft weer een sportieve en leuke dag te worden voor individuele renners, verenigingen, scholen en bedrijven.

De deelnemers lopen over een uniek parcours waarbij ze twee keer over de Waterpoort heen lopen. Voor kinderen wordt er een Kidsrun georganiseerd. Sinds vorig jaar kunnen kinderen vanaf vijf jaar al meelopen! De jongste kinderen lopen (840 meter) van de Marktstraat over het Grootzand en weer terug. Alle kinderen die zich al hebben ingeschreven ontvangen een loopshirt. Alle voorinschrijvers ontvangen (zolang de voorraad strekt) een stijlvol loopshirt!

Net zoals voorgaande jaren is er naast de individuele 4 mijl loop ook weer de businessrun, verenigingen- en scholierenloop. Alle onderdelen starten gelijktijdig om 14:00 uur op de Marktstraat. Wanneer u langs het parcours woont kunt u deelnemers aanmoedigen door middel van versiering, muziek of de deelnemers een extra bekertje water aanbieden.

Inschrijven start op vrijdag 9 februari om 12.00 uur.

(ipv eerder gecommuniceerde datum van 2 juni is loop deze definitief vastgesteld op 26 mei)

Wanneer:
26 mei
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je 4 & 10 Mijl van Sneek
Stadhuis Sneek

Marktstraat
8601 CR Sneek
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten