Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zeldzaam Mooi Markt Wilhelminaplein in Leeuwarden

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

Op verschillende zondagen in 2023 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn...

Op verschillende zondagen in 2023 is er weer een Zeldzaam Mooi Markt op het prachtige Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het is een markt met zeldzaam mooie producten van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Alle producten zijn handgemaakt, zelfontworpen of in kleine oplages (lokaal) geproduceerd. Daarnaast worden er ook ambachtelijke (biologische) lekkernijen verkocht. 

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singletjes; jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Wanneer:
t/m 3 december 2023
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Zeldzaam Mooi Markt Wilhelminaplein in Leeuwarden

Wilhelminaplein
8911 BH Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten