Ga naar inhoud
Favorieten 0

Koe knuffeldag

Boerderijrecreatie, Delfstrahuizen

Koe knuffelen dit ga je doen: We knuffelen met de kalfjes, vervolgens voeren we de pinken (de puber koeien) brokjes uit de hand. Daarna gaan we de koeien knuffelen. Dit alles zorgt voor een heerlijke ontspannen activiteit voor jong en oud.

Bij het koe knuffelen ga je terug naar je eigen basis en zul je communiceren op een andere manier dan dat je gewend bent.
De hartfrequentie van een koe is lager dan die van ons mensen. En door de regelmatige ademhaling van een koe zul je heerlijk heen en weer gewiegd worden. Dit alles zorgt voor een heerlijke ontspannen activiteit voor jong en oud.  Koeknuffelen. Wat gaan we doen!!

Je gaat gekleed in boerderijkleding en laarzen een wandeling maken (excursie) over de boerderij. We gaan met de kalfjes knuffelen om vervolgens de pinken (de pubers onder de koeien) brokjes uit de hand te voeren. Daarna ga je knuffelen met de koeien. De tijdsduur is ongeveer 1,5 a 2 uur. Start tijd is 13.00 uur. Het koe knuffelen kan zich binnen of buiten afspelen, dit hangt van het jaargetijde en de weersomstandigheden af. 

Ben je met een groep van 4 of meer kun je een zelf een afspraak en datum bepalen.

Wanneer:
t/m 18 januari 2025
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,- (voor kinderen)
Afstand tot jouw locatie:
Toon resultaten