Ga naar inhoud
Favorieten 0

Natuur-Cultuur(fiets)tochten

Regio Heerenveen / Joure

Na de 4 grandioze successen van de afgelopen jaren wordt er in de zomer van 2024 (9 en 30 juni) wederom een tweetal Natuur- Cultuur(fiets)tochten georganiseerd, ons 1e lustrum. Onderweg word je getrakteerd op 3 mini-concertjes in de openlucht op bijzondere...

Na de 4 grandioze successen van de afgelopen jaren wordt er in de zomer van 2024 (9 en 30 juni) wederom een tweetal Natuur- Cultuur(fiets)tochten georganiseerd, ons 1e lustrum. Onderweg word je getrakteerd op 3 mini-concertjes in de openlucht op bijzondere locaties. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het NASKA Strijkkwartet. De muziek is easy-listing/ licht-klassiek en er zal ‚oude’ en ‚moderne' gedichten en proza voorgedragen worden.

De start en finish is bij Vanmark, Coffee & Cycling. De fietstocht start met koffie/thee en wat lekkers bij Vanmark. Na de koffie vindt het eerste mini-concert plaats. Vervolgens stap je op de fiets en wordt je nogmaals getrakteerd op twee concertjes in de openlucht, maar dan op bijzondere locaties. Om 16.30 uur wordt de middag gezellig met elkaar afgesloten. Kernwoorden om deze bijzondere muzikale middag zijn: gezelligheid, ontspanning en onthaasten. En uiteraard geniet je onderweg met volle teugen van de flora en fauna op het prachtige Friese platteland.

Je kunt meedoen aan één fietstocht, maar aangezien het verschillende routes en muzikale programma's zijn, kun je ook aan beide tochten deelnemen. De kosten voor één fietstocht zijn €25,00 euro (inclusief alle catering).

Boek hier je tickets: https://zoekenboek.waterlandvanfriesland.nl/nl/activiteit/natuurcultuurfietstocht

Ligging
Start en finish is bij Vanmark Coffee en Cycling - Midstraat 128, 8501 AV Joure

Belangrijk om te weten
Deelname is op eigen risico, maar de organisatie zorgt voor verkeersregelaars onderweg.

Wanneer:
9 juni t/m 7 juli
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Natuur-Cultuur(fiets)tochten

Regio Heerenveen / Joure
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten