Ga naar inhoud
Favorieten 0

BROED Biodiversiteitsfestival

Oude Leie

BROED biedt inspiratiesessies, workshops, activiteiten voor kinderen, een biodiverse markt, kunst, muziek, lekker eten en nog veel meer!

Wat kun jij doen voor biodiversiteit in je tuin, in je omgeving, op je erf, op je bedrijf, op vakantie, met wat je op je bord schept? Het BROED Biodiversiteitsfestival inspireert om zelf aan de slag te gaan met biodiversiteit.

Markt
Op de markt staan diverse organisaties in stands waar je terecht kunt met al je vragen. Ook kun je er zaden, planten, gereedschap en andere handige materialen aanschaffen. In de foodcourt vind je heerlijk eten van het seizoen en uit de buurt. Daar kun je zien hoe je het verschil kunt maken met wat je op je bord schept.

Het festival vindt plaats op zaterdag 11 mei 2024 van 10.00 tot 18.00 uur bij Nije Leije in Alde Leie. Een prachtige plek waar duurzaam ondernemen centraal staat.

Benieuwd naar BROED? Kijk op www.broed.frl voor de aftermovie van vorig jaar. Zodra het programma (deels) bekend is, vind je dat ook hier terug.

Graag tot 11 mei!

- Het festival maakt onderdeel uit van het Herstelprogramma Biodiversiteit Fryslân. Voor tickets en meer informatie kijk op www.broed.frl. Het BROED-programma komt in maart online.

Wanneer:
11 mei
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je BROED Biodiversiteitsfestival

Nije Leije
Leijester Hegedijk 27 B
9071 XB Oude Leie
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten