Ga naar inhoud
Favorieten 0

Pitch & Putt golf

Leeuwarden

Pitch & Putt golfen in Leeuwarden? Dan ben je aan het juiste adres. Pitch & Putt wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs, ballen, tees en scorekaarten zijn bij de prijs inbegrepen.

Pitch & Putt golfen in Leeuwarden? Dan ben je aan het juiste adres. Pitch & Putt wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs, ballen, tees en scorekaarten zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch & Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur. Het is ook mogelijk om 9 holes te spelen, hier doe je ongeveer 1 tot 1,5 uur over.

Pitch & Putt golf in Leeuwarden
Pitch & Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Je krijgt een uitgebreide instructie waarin de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen.

Je speelt het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat het spel verder op de volgende afslagplaats.

De golfbaan
De ruim 4 hectare grote glooiende baan heeft 18 holes en is voorzien van bunkers, waterpartijen en rough. Hij levert spelplezier voor de beginnende als wel de gevorderde golfspeler.

Wanneer:
t/m 20 oktober
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pitch & Putt golf

Het Buiten-Land - Pitch & Putt
Noarder Stienplaat 3
8939 DA Leeuwarden
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten