Ga naar inhoud
Favorieten 0

Bekijk alle evenementen en exposities in de uitagenda van Friesland

Vind hier alle evenementen, festivals, concerten, activiteiten, exposities en andere uitjes in Friesland en Leeuwarden. De grootste uitagenda van Fryslân! Boek nu je weekendje weg of vakantie. De agenda zit vol evenementen voor in de lente, zomer, herfst én winter.

Wat zoek je

Type
Wanneer
Thema

5 resultaten

 • ULYSSES European Odyssey

  ULYSSES European Odyssey

  t/m 17 december

  Leeuwarden
 • Street Art Tour

  Street Art Tour

  t/m 31 december

  Leeuwarden
 • Decemberlicht

  Decemberlicht

  18 december 2023 t/m 7 januari 2024

  Leeuwarden
 • LUNA Nights 2024

  LUNA Nights 2024 Clemens Rudolph / Antrilope - JAMES - LUNA Nights 2023

  1 februari 2024 t/m 3 februari 2024

  Leeuwarden
 • Oerol Terschelling

  Oerol Terschelling

  7 juni 2024 t/m 16 juni 2024

  Terschelling

Vind evenementen in de uitagenda van Friesland

Hier vind je uitjes, activiteiten en evenementen die er in onze provincie te doen zijn. Denk aan exposities, concerten, festivals, markten en meer.

Van alle markten thuis
Onze agenda staat vol met diverse evenementen, zoals festivals, concerten, tentoonstellingen, markten en excursies. Friesland biedt voor ieder wat wils, van historische stadjes tot mooie landschappen. Ben je een liefhebber van muziek? Geniet dan van de sfeer op een van de vele concerten die door de hele provincie plaatsvinden. Van intieme optredens in gezellige cafés tot grootschalige shows in concertzalen, er is altijd live muziek te vinden. Voor cultuurliefhebbers zijn er diverse tentoonstellingen waar je kunt genieten van kunst, geschiedenis en meer. Ontdek lokale kunstenaars en leer meer over de rijke cultuur en tradities van Friesland.

Unieke ervaringen
Voor degenen die graag een unieke ervaring willen opdoen, zijn er boeiende excursies die je meenemen op ontdekkingsreis door het landschap van Friesland. Ga op een avontuurlijke tocht door de natuur, leer over de lokale flora en fauna, en kom meer te weten over de geschiedenis van de regio. Vergeet ook niet de gezellige markten te bezoeken, waar je kunt snuffelen tussen lokale producten, ambachten en heerlijk eten. Proef de smaken van Friesland en ontdek unieke souvenirs om mee naar huis te nemen. Of je nu op zoek bent naar een festival, een concert, een tentoonstelling, een markt of een excursie, je vindt het allemaal op onze evenementenagenda.