Ga naar inhoud
MAP

Dagarrangement Proef Harlingen


Kom heerlijk een dag uitwaaien in Harlingen! En geniet wandelend en vanaf het water van onze mooie stad. Wilt u een aanpassing in dit arrangement dat is uiteraard mogelijk, wij denken graag met u mee.

's Morgen ontvangen de medewerkers van Grand Cafe de Promenade u met koffie met gebak. Daar komt een stadsgids u ophalen voor een wandeling van zo'n 1,5 uur door de stad.

De stadsgids zal u na de wandeling naar de Zuiderhaven brengen. het startpunt van de rondvaart. Onderweg wordt er een heerlijke lunch geserveerd. 

Na de rondvaart gaat u naar het museum aan de Voorstraat, daar staat een gids te wachten die u het museum van Harlingen laat zien.

's Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in een van de vele restaurants in onze havenstad! 

Dit ga je doen

1

Ontvangst bij Grand Café de Promenade

's Morgens wordt u bij Grand Café de Promenade ontvangen met koffie en gebak.

2

Lunch en rondvaart op de Singelprinses

De gids zal u brengen naar het startpunt van de rondvaart de Zuiderhaven. Daar vertrekt de Singelprinses, onderweg kunt u aan boord genieten van de lunch.

3

Rondleiding museum het Hannemahuis

Na de rondvaart met lunch loopt u zo'n 350 meter over de Grote Bredeplaats naar Voorstraat 56, het Hannemahuis. Daar zal een gids u rondleiden, uiteraard is het ook mogelijk om zonder gids het museum te verkennen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens