Ga naar inhoud
Favorieten 0

Smuk Lytse Bell Tent

Echtenerbrug

Mooie tent met uitzicht naar het water en de koeien in het weiland

Heerlijk vertoeven in deze gezellig ingerichte bell tent. De tent is gelegen aan het open vaarwater en biedt een weids uitzicht op de grazende koeien in het weiland. De tent is volledig ingericht voor 2 personen met alles er op en eraan: hottub, BBQ-grill, bedden en meubilair, slaapkamer en loungeplek. De bedden zijn voorzien van beddengoed. Er is een openbaar sanitairgebouw en gezamenlijke buitenkeuken voorzien van volledige servies/keukeninventaris en pizzaoven. De tent is standaard ingericht voor 2 personen en het is mogelijk om 2 extra personen erbij te reserveren.

Ligging
Smûk bied je een buitenleven vakantie op het Friese platteland. Je vindt er het Smûk Hûske; een hip en knus ingericht huisje met hottub, de Smûk Tiny een 2 persoons Tiny met uitzicht over de weide en de Smûk glamping tenten. Ontspannen genieten van een vakantie op de boerderij.

Een klein stukje lopen door het landschap tussen de koeien door kom je bij de aanlegsteiger aan de Pier Christiaansloot, waar de elektrische sloepjes en kano's liggen. Langs deze vaart loop je naar het dorpje Echtenerbrug/Delfstrahuizen waar een strandje is aan het Tjeukemeer. Vanaf de boerderij vaar je zo het prachtige Friese merengebied binnen. Onder andere Sloten, Lemmer en Langweer of over de Tjonger. Ontdek de ongerepte natuur van de Weerribben en de Rottige Meente een prachtig wandel en fietsgebied. De Orchideeënhoeve is een aanrader, met haar vlindertuin, Alpaca's en binnenspeeltuin voor de kinderen. Bezoek zeker ook het plaatsje Lemmer, gezellig centrum met fijne terrassen en leuke winkeltjes. Je bent met 45 minuutjes in Leeuwarden waar je wat uitgebreider kunt shoppen, de Oldenhove toren kunt beklimmen of een bezoek kunt brengen aan het Natuur- of Fries museum.

Bijzonder aan deze accommodatie
Je kunt het water op met een van de elektrische sloepen. Op de camping zelf kunnen de kinderen gebruik maken van de speeltuin. Er zijn geitjes, kippen voor verse eieren en koeien en paarden in de wei. Je kunt verse producten kopen in de aanwezige boerderijwinkel. Daarnaast kun je zalig genieten in de hottub met een lekker drankje. Deze kun je erbij huren. 's Avonds kun je lekker de BBQ grill aanzetten voor het optimale vakantiegevoel.

Belangrijk om te weten
- Dekbedden inclusief linnengoed en een keukenset zijn in de tent aanwezig. - Handdoeken graag zelf meenemen, huren is eventueel mogelijk voor € 5,- per set.

Groepsgrootte event:
max. 4 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Smuk Lytse Bell Tent

Krompad 11
8539 RN Echtenerbrug
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten