Ga naar inhoud
Favorieten 0

Winters overnachten in Friesland

Wie van plan was deze kerst van Tiny House naar B&B te trekken voor een slaapplek, hoeft niet in een stal te eindigen. Word wakker in het stille landschap dat op de frisse ochtenden volledig wit kleurt van de rijp, of maak een vroege wandeling wanneer de historische Friese steden zich hullen in het zachte licht van de winterzon. Overnachten in Friesland is tot rust komen, of je nou komt voor een workation of quality time met je familie.  

Tip: De donkere dagen rond kerst zijn ook een uitgelezen kans om de sterren te bewonderen in onze Dark Sky Parks. In Nationaal park Lauwersmeer en op de Boschplaat op Terschelling is zo weinig lichtvervuiling dat je Melkweg ziet. 

Verken de Friese wintercampings

Friesland is bij uitstek dé plek om te komen winterkamperen. Ontdek onze campings in het najaar en maak je klaar voor een lekkere opfries ervaring. Hieronder vind je onze tips voor je perfectie winterkampeervakantie in Friesland!

Tips voor een winterse overnachting in Friesland - Met wie ga je op pad?

voor het hele gezin

De kerstvakantie is in aantocht! Dat vraagt er natuurlijk om, om er even lekker tussenuit te gaan. In Friesland vind je talloze toffe accommodaties voor het hele gezin. De leukste hebben we voor je op een rijtje gezet. 

Tips voor het hele gezin

met de familie

De decemberperiode is hét uitgelegen moment om met familie te zijn. Ontdek de diverse groepsaccommodaties in Friesland voor een onvergetelijke kerst of jaarwisseling. 

Bekijk onze groepsaccommodaties