Ga naar inhoud
MAP

Winters overnachten in Friesland

Wie van plan was deze kerst van Tiny House naar B&B te trekken voor een slaapplek, hoeft niet in een stal te eindigen. De extra week kerstvakantie is dé kans om nog een heerlijke overnachting in Friesland te bemachtigen. Wordt wakker in het stille landschap dat op de frisse ochtenden volledig wit kleurt van de rijp, of maak een vroege wandeling wanneer de historische Friese steden zich hullen in het zachte licht van de winterzon. Overnachten in Friesland is tot rust komen, of je nou komt voor een workation of quality time met je bubbel.  

Tip: De donkere dagen rond kerst zijn ook een uitgelezen kans om de sterren te bewonderen in onze Dark Sky Parks. In Nationaal park Lauwersmeer en op de Boschplaat op Terschelling is zo weinig lichtvervuiling dat je Melkweg ziet. 

voor het hele gezin

Een weekje extra kerstvakantie voor de kids! Dat vraagt er natuurlijk om, om er even lekker tussenuit te gaan. In Friesland vind je talloze toffe accommodaties voor het hele gezin. De leukste hebben we voor je op een rijtje gezet. 

Tips voor het hele gezin

Lekker met zijn tweetjes

Deze 5 verborgen parels verwarmen je lichaam en stelen je hart, zelfs wanneer buiten het kwik beneden nul daalt. Ontdek ze met je partner voor een extra romantisch winterseizoen.

Ontdek onze romantische tips

met de familie

De decemberperiode is hét uitgelegen moment om met familie te zijn. Ontdek de diverse groepsaccommodaties in Friesland voor een onvergetelijke kerst of jaarwisseling. 

Bekijk onze groepsaccommodaties

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens