Ga naar inhoud
Favorieten 0

Hotel de Wijnberg

Bolsward

In verband met verbouwing is het hotel vanaf 1 november 2023 tijdelijk gesloten. De verwachte heropening staat gepland voor het vroege voorjaar 2024. Het hotel beschikt over 26 kamers, variërend van eenpersoons- en tweepersoonskamers tot familiekamers...

In verband met verbouwing is het hotel vanaf 1 november 2023 tijdelijk gesloten. De verwachte heropening staat gepland voor het vroege voorjaar 2024.

Het hotel beschikt over 26 kamers, variërend van eenpersoons- en tweepersoonskamers tot familiekamers en comfortkamers. Daarnaast zijn er ook enkele kamers aangepast voor mindervalide personen, waardoor het hotel ook voor hen goed toegankelijk is. Je verblijf is uit te breiden met een ontbijt, diner of ticket voor de parkeerplaats.

Ligging
Midden in het centrum van Bolsward, op loopafstand van diverse winkels en prachtige bezienswaardigheden ligt dit fijne hotel. Zomers geniet je op het grote terras van een hapje en een drankje en ook binnen in het restaurant is het sfeervol. Bolsward is een van de Elfsteden en ieder jaar, op pinkstermaandag, vertrekt de Fietselfstedentocht vanuit hartje centrum. Bekende bezienswaardigheden zoals Cultuur Historisch centrum 'de Tiid' en de Broerekerk zijn de moeite van een bezoekje meer dan waard en zijn nog nog geen vijf minuten wandelen van het hotel gelegen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Hotel de Wijnberg

Marktplein 5
8701 KG Bolsward
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten