Ga naar inhoud
Favorieten 0

Restaurants in Friesland

Restaurants waar je lokaal kunt genieten

Fine dining

Andere pareltjes in de provincie

De Oranjerie Joure

De Oranjerie Joure

De Oranjerie is een unieke plek om tussen water en groen te genieten van een lekkere kop koffie, een speciaal biertje, een heerlijke lunch of diner maar ook om gezellig te borrelen met vrienden of collega's.

Meer restaurant inspiratie?

Meer restaurant inspiratie?

We hebben nog véél meer keus! Bekijk hier het complete overzicht met alle restaurants in Friesland.

KB Food & Drinks

KB Food & Drinks

KB Food and Drinks! Sinds is gevestigd in Dokkum. Het concept bestaat uit een diversiteit van gerechten en ingredienten van het seizoen. Kies je eigen vlees-, vis-, vegetarische- of veganistische gerecht en daarbij heb je de keuze uit twee sides en een saus naar keuze. Je eigen gerecht op maat!

Restaurant Prins Heerlijck

Restaurant Prins Heerlijck

Even van de snelweg in het pittoreske Beetsterzwaag vind je restaurant Prins Heerlijck. Het luxe restaurant is gevestigd in een oud herenhuis uit de 18de eeuw. Door de kleine, knusse vertrekken is er altijd een geschikte ruimte waar je welkom bent voor lunch, gezellige borrel, een kopje koffie of `s avonds voor het diner.

Bistro Pinot Grou

Bistro Pinot Grou

De plek voor Bourgondiërs in het pittoreske Grou. Begeef je in Franse sferen en laat je verassen door de Franse keuken. À bientôt!

't Schippershuis

't Schippershuis

In het hart van Terherne ligt 't Schippershuis. Een modern en landelijk interieur met een terras aan het water waar je kan genieten van Friese Streekproducten.