Ga naar inhoud
Favorieten 0

Stadsschouwburg de Harmonie viert 150 jaar cultuur

In het hart van Fryslân, waar de lucht frisser lijkt en de sterren helderder schijnen, staat een cultureel bolwerk dat al 150 jaar de tijd trotseert. Stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden is niet zomaar een podium; het is een thuis voor verhalen, dromen en ontmoetingen. Dit jaar vieren we het 150-jarig bestaan van deze bijzondere plek, een mijlpaal die ons herinnert aan de kracht van samenkomst en de magie van theater.

Jubileumjaar vol verrassingen

Dit jubileumjaar is er een van terugkijken én vooruitblikken. Met een programma zo divers als de Fries zelf, belooft de Harmonie een jaar vol verrassingen. Van internationale toptalenten tot lokale helden, van klassieke concerten tot moderne dansvoorstellingen. Laat je meeslepen door de verhalen die hier tot leven komen en word zelf onderdeel van de rijke geschiedenis.

Trek je culturele schoenen aan, laat je meevoeren door de magie van het theater en toast met ons op nog eens 150 jaar De Harmonie. Want zoals we in Friesland zeggen: "Mei elkoar, foar elkoar." Samen maken we er een onvergetelijk jaar van.

reis door de tijd

Vanaf het moment dat je de drempel van de Harmonie overstapt, stap je een wereld binnen waar elke hoek, elke zaal, zijn eigen verhaal vertelt. Stel je voor: de fluisteringen van vroegere bezoekers die nog nagalmen in de gangen, de echo van applaus dat de muren heeft gevormd. De Harmonie is meer dan een gebouw; het is een levend archief van emoties en herinneringen.

Lees meer op harmonie.nl