Ga naar inhoud
Favorieten 0

Suppen in Friesland, dé supprovincie van Nederland

Spiegelgladde meren, verlaten kanalen en brede waterwegen met kalm rustig water dat dwars door de weilanden gaan. Onze koeien kijken er niet meer van op als je over het water komt suppen. Ook in de steden is het heerlijk om even een rondje op je board te doen.

Suproutes door Friesland

Suppend door het Friese landschap sta je letterlijk oog in oog met de paarden en koeien in de wei.

Eropuitinfriesland.nl

Suppen is voor iedereen

Iedereen kan suppen, je hebt er niet veel voor nodig en wat er nodig is kan je huren of zit al in je koffer. Met een comfortabele (sport) outfit, een handdoek op het droge, een beetje balans en een brede glimlach maakt van jou al een Supperster. Gaat staan een stap te ver? Sup je lekker op je knieën. Het is misschien even zoeken naar balans, maar als je de slag te pakken hebt… Sup away!

Combineer je overnachting met een dagje suppen

Supscholen en verhuur in Friesland

Suparrangementen in Friesland

Suppen in Friesland

Suppen in Friesland

Ontdek in deze blog dat Friesland de sup provincie is van Nederland. Emily neemt je mee in drie supavonturen door Friesland.

elfstedentocht suppen

elfstedentocht suppen

Traditiegetrouw wordt er elk jaar in september de Elfstedentocht gesupt. Meedoen? Dat kan! 

1,5 uur suppen door het pettebosk

1,5 uur suppen door het pettebosk

Een prachtige route door het Pettebosk, een labyrint van slootjes. Onderweg zijn er opdrachten die leiden tot een cijfercode...

Suppen kan op zoveel manieren

Wist je dat je nog veel meer kan doen op een Sup-board? Je kunt gezellig je kind meenemen of je hond, suppen is erg rustgevend! Of misschien kies je voor een fanatieke work-out, laat je je gedachtes varen tijdens Yogasuppen of sluit je de week af met de Fridaynight sup. 

Historisch Dokkum verkennen op de sup

Misschien vind je dit ook leuk?