Ga naar inhoud
Favorieten 0

De Tocht: Beleef de magie van de Elfstedentocht in het theater

Musical De Tocht gaat in 2023 in première in een speciaal te bouwen ijstheater in Leeuwarden. Een unieke beleving voor 1460 toeschouwers per voorstelling. Met de nieuwste theatertechnieken, meteorologische special effects en een 2500m2 grote ijsvloer komt de magie van de Elfstedentocht voelbaar tot leven!

Data, tijden, tickets en meer

In De Tocht wordt het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden vertelt die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje...

Plan je bezoek

Beleef de magie

Ben jij ook benieuwd hoe het verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden vertelt zal worden? Bekijk hier de commercial over de Musical de Tocht. En krijg alvast een idee hoe je de magie van de Elfstedentocht zal beleven.

 

Bekijk de commercial
Musical de Tocht
  • Musical de Tocht

Een bijzonder verhaal over liefde, afzien, vriendschap en verbroedering, dat je in 2023 zeker niet wilt missen.

De Tocht: behind the scenes

De Tocht: behind the scenes
DE TOCHT

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom deze musical!

De locatie

DE TOCHT

De musical wordt opgevoerd in een nieuw theater dat speciaal voor De Tocht wordt gebouwd in Leeuwarden. Met een ijsvloer van 2.000m2 en de nieuwste theater-technieken, beleven 1.460 toeschouwers de Elfstedentocht in elke voorstelling samen met de hoofdpersonen uit ons verhaal in al zijn uitersten. Een beleving om nooit te vergeten.

Voorpret

Voorpret
DE TOCHT

Kun je niet wachten tot het zover is? Bekijk dan het Youtube kanaal van De Tocht, met leuke video's achter de schermen en een toffe trailer. 

Ticketverkoop

Ticketverkoop
DE TOCHT

De kaartverkoop van Musical De Tocht is op 4 januari gestart! Exact 25 jaar na de laatste Elfstedentocht. Wees er snel bij, want deze unieke ervaring in Leeuwarden wil je niet missen.

Update

Update
DE TOCHT

In verband met uitstel van bouwwerkzaamheden aan het theatergebouw, heeft de organisatie de première uit moeten stellen tot winter 2023. Nu is het dan eindelijk zo ver! Lees meer over de Musical de Tocht.

Blijven slapen? Tuurlijk!

Als je toch in Leeuwarden bent...