Van Friese bodem: van product tot gerecht
In de serie 'van Friese bodem' neemt Hilly Lautenbach je mee langs de meest bijzondere food-spots van Fryslân. Van begin tot eind volgt ze het proces van bijvoorbeeld streekproducten uit de Waddenkust of graan en meel van de molen.
De afleveringen - en blogs
culinaire camperreis
Je camper trappelt van ongeduld om nog even te gaan toeren. Dus kruip achter het stuur en ontdek Fryslân aan de hand van de culinaire camperroute van Hilly Lautenbach. Zij neemt je mee langs de leukste boerderijwinkels en lokale lekkernijen en deelt haar recept met je. Vijf keer uit eten door zelf te koken in je camper.
Ontdek nu
Lekker - van dichtbij
Hilly neemt je nogmaals mee door de provincie. In 'Lekker van dichtbij' laat ze zien hoeveel moois, lekkers en bijzonders je kunt ontdekken... gewoon binnen 20 kilometer van waar je verblijft in Friesland. Verrast worden door een boerderijwinkel achter de dijk, een bakkerij waar het écht nog ruikt naar brood, of een plek waar je wakker wordt met dauw op het gras en koffie in je hand.
Meer inspiratie - voor jou
over hilly
Mijn leven draait om mijn passie voor voeding en gezondheid. Als kind was ik al gefascineerd door voeding. Ik groeide op op een boerderij in Fryslân, wat voor mij als een speeltuin was. Vanaf jonge leeftijd leerde ik de weg die voedsel aflegt voordat het op ons bord komt. Van jongs af aan ging ik met mijn ouders mee om verse kaas, groenten en vlees te halen voor onze boerderijwinkel. Zo leerde ik precies waar ons eten vandaan kwam. Mijn passie voor voedsel is me dus met de paplepel ingegoten!
Meer lezen